Scientia potentia est!
A mi jövőnk


Nyitólap | Profilom | Regisztráció | Kilépek | Belépés
Hétfő, 2020-01-27, 11:33:26 AM
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Önismeret:Idézetek

Idézetek
Honlap-menü
Kérésem hozzád
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 22
Körkérdésünk
Szívesen részt vennék az élő klubnapokon
Összes válasz: 19
II. Körkérdésünk
Érdekelne Hírlevél?
Összes válasz: 20
Jelen vannak
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Vendégek
3.233.219.101


Megosztanék David Icke könyvéből egy témánkba vágó idézetet, melyben fellebbenti a fátylat a világ valódi menetéről,

és megmutatja, hogy a nyúl ürege sokkal mélyebb mint azt gondolnánk.


"Az Elit egyik célja, hogy ellenőrizze a föld és az élelmiszertermelés, ill. annak elosztását azok minden fázisát. A természetes gabona vetőmag választékot szisztematikus megsemmisítik és genetikailag manipulált vetőmagokkal helyettesítik, amelyeket egy maroknyi, az Elit által irányított multinacionális vállalat szabadalommal védett le. A Növénytermesztés Jogai törvénykezése alapján bárkinek, aki használja ezeket a vetőmagokat, jogdíja kell fizetni ezeknek a vállatoknak ellenkező estben hat havi börtönbüntetéssel vagy 250 000 dollárig terjedő pénzbüntetéssel sújtható.  Ez mindenkire vonatkozik a nyugati farmertól a szegénységgel sújtott Bangladesh-i parasztig. Ugyan ilyen „szabadalmak” vonatkoznak az összes –genetikailag manipulált – növényre, állatra, gombára, génre vírusra. A GATT Uruguay fordulójában megerősödőt az olyan cégek, mint a (BP támogatását élvező) brit ICI és az USA óriásainak befolyása a globális vetőmag választékra. Ezáltal irányítani tudják, hogy mit eszünk és hogy eszünk –e! Ez a GATT megállapodás volt az, amelyről a politikusok, a média a nagynevű hírolvasók azt állították, hogy életbevágóak a gazdasági jólétünk szempontjából."

"Az 1960-as és 70-es évek „zöld-forradalma” –amely a világ szegény országainak táplálását biztosító eszközként adtak el nekünk – valójában arra szolgált, hogy ellopják az általuk használt természetes növényválasztékot és olyan hibridekkel helyettesítsék, amelyek kémiai adalékoktól függenek, amely vegyszereket ugyanezek a vállalatok monopolizáltak. A kémiai adalékok megölik a földet és a testet –ez a népességszabályozás egy másik formája. A terv az irányítás és a függőség megteremtése volt. A Rockefeller Alapítvány a világ fő gabonaterményeinek a 95%-ából gyűjtött össze vetőmagokat A GATT megállapodást és a Növénytermesztők Jogaikra vonatkozó törvényeket előkészítő években. A multik fokozatosan szüntetik meg azokat a vetőmagfajtákat, amihez nem fűződnek (szabadalmi) jogaik és függővé teszik a világot azoktól, amikhez viszont igen."

"Az ENSZ statisztikája szerint a mezőgazdaság gabonanövények tekintetében a genetikai sokféleség 75%-ka veszett el ebben az évszázadban, és ami megmaradt, az hatalmas veszélyben van. A zöldség-vetőmagvak választékból több mint 1500-at kivontak a forgalomból Angliában azt követően, hogy a „jóváhagyott” fajták nemzeti listája megszületett.

A vetőmag választék regisztrációjának költsége olyan magas, hogy a bejegyeztetés csak a multik engedhetik meg maguknak, a harmadik világ országaira erőszakolt génkezelt választék pedig gyakran használhatatlan. Mindez hozzáadódik az éhséghez és az eladósodáshoz. Indiában milliónyi termelő vonult az utcákra, amikor USA szabadalom lett a margósa-fa aktív génjéből. Ezt a növényt évszázadokon keresztül használták gyógynövényként. Senki sem birtokolhat egyetlen vetőmaghoz vagy állathoz fűződő szabadalmi jogot sem- különösen nem az a szellemi beállítottság, amely a multikat irányítja."

"Az Európai közösség mezőgazdaság irányelvei és a GATT által előírtak kis- és közép-gazdaságok megszüntetését célozzák és lehetővé teszik, hogy a földekre és piacokra multinacionális vállalatok tegyék rá a kezüket szerte a világon. A mezőgazdasági túltermelést a vaj-„hegyeket” nem az emberi butaság hozza létre. Az előre megfontolt szándék a kistermelők tönkretételét célozta. Az, ami manapság a kisebb termelőkkel történik az ipari országokban csak folytatása a kiterjesztése egy olyan gazdaságpolitikának, amelyet arra használtak, hogy ellopják a harmadik világ termelőitől a földjeiket. A bolygó élelmiszer-kereskedelmének 90%-a öt multi vállalat kezében van. Láthatjuk, hogy a „szabad kereskedelem” valójában kartellizmus, amely olyan eszköz, amellyel a hatalmas megsemmisíti a kicsit és teszi mindezt közpénzeken."

"Amint azt John D. Rockefeller Jr. egyszer mondotta „ A verseny bűn”. Az EU-ban úgy becsülik, hogy a multik 10-12 milliárdnyi német márkát kapnak minden évben pusztán azért, hogy az árukat és a nyersanyagokat átszállítják a nemzeti határokon, újracsomagolják őket és így „nemzeti jelleget” adnak a termékeknek. A legnagyobb kedvezményezett az Unilever, amit szoros családi kapcsolatok fűznek a Sainsbury Supermarket birodalomhoz. Az Unilever egyetlen évben 25%-kal növelte a nyereségét, ugyan akkor, amikor a gazdálkodók bevételei Hollandiában 35,3%-kal, Németországban pedig 27,5%-kal estek. Akkora nyereség vár a vállalatokra az ágazatban, hogy még az olyan autóipari cégek, mint a Volkswagen is beléptek a szarvasmarha-tenyésztés piacára, abba a vállalkozásba, amelyek az esőerdők hatalmas területeinek kiirtásához vezetett."

"Mindez megint csak illeszkedik ahhoz a globális tervhez, amely függőségünk erősítését és életünk minden aspektusának irányítás alá vonását célozza. Szó szerint robotokat akarnak csinálni belőlünk, akiket arra programoznak, hogy mindent megtegyenek, amit kívánnak tőlük –e stratégia gerince a banki/vállalati rendszer.

Remélem látjátok, ahogyan a konfliktusok esetében is, itt sincs szükség mindarra a szegénységre és gazdasági szenvedésre  aminek látványát a tévéképernyőkön olyan nehéz elviselnünk. Ennek nem kell megtörténnie.

Mi engedjük, hogy megtörténjen. Mi tesszük mindezt lehetővé. Mi gondolataink, bensőnk alacsony szintje hozza létre mindezt."

Az élelmiszergyártó(k) olyan erős lobbi (vagy lobby), ami szívesen tartja fel azt a szükségállapotot, aminek egyik oldalon az alapja az éhezés, másik oldalon az alapja a pocsékolás. Nem érdeke az egyensúly.


Add az iWiW-hezAdd a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Ugrás az oldal tetejére
 

Keresés a honlapon
Language - Sprache

Belépés
Naptár+Névnap
«  Január 2020  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Névnapi idézetek küldése...

Mini-Chat
Magyaro. hőtérkép
   Hőtérkép
Napi előrejelzés
          Időjárás előrejelzés
Friss Széltérkép
   Széltérkép
Földünk 3D-ben GPS

Copyright Ma a Jövőnkért Team © 2020 | Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva