Scientia potentia est!
A mi jövőnk


Nyitólap | Profilom | Regisztráció | Kilépek | Belépés
Péntek, 2018-01-19, 0:18:17 AM
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Önismeret:Idézetek

Idézetek
Honlap-menü
Kérésem hozzád
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 22
Körkérdésünk
Szívesen részt vennék az élő klubnapokon
Összes válasz: 19
II. Körkérdésünk
Érdekelne Hírlevél?
Összes válasz: 20
Jelen vannak
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Vendégek




54.226.41.91


- Bio - 
"gyomozó - nyomozó"

"Ha egy békát forró vízbe teszünk, az fejveszetten menekül.
Ha ugyanezt a békát hideg vízbe tesszük‚ s a vizet lassan felmelegítjük, hagyja magát megfőzni.
Ez a kép kísértetiesen emlékeztet napjaink emberére, mindinkább elszennyeződött környezetében."

Nap mint nap rengeteg olyan hatás éri a szervezetünket, amely igencsak próbára teszi az immunrendszerünket;
arról nem is beszélve, hogy képtelenség minden ilyen jellegű dolgot kiszűrni.
Viszont azzal, hogy pár alapvető dologra odafigyelünk étkezéseink kapcsán,
már nagyon sokat tettünk egészségünk megőrzéséért.
Az ezzel kapcsolatos
- folyamatában bővülő - 
információátadást tűzte ki célul a közösségünk.

Több, a témában érintett barátunk írásai, nyomozásaik eredményei olvashatóak eme oldal aloldalain.

Aloldal(ak) címei:

Alapvető élelmiszereinkről:

"Élelmiszer-nyomozóink":

Szeifer Zsanett

Sári Péter

Váradi Péter

Facebook címünk: 
Étkezzünk és éljünk tudatosan

                                        


Szeifer Zsanettnak hívnak. Vidéken nőttem fel, ahol természetes volt, hogy a paradicsom a kertben nő. :)

  Amikor felkerültem Budapestre, szinte sokkot kaptam attól, hogy a bolti tojás sárgája milyen sápadt,
a paradicsomnak víz-íze van, és még sorolhatnám.
  Fővárosba felkerülve - és itt a kereskedelemben és vendéglátóiparban eddig eltöltött időm alatt is -, 
szembesülhettem azzal a ténnyel, hogy amit annyi éven át természetesnek vettem, egyáltalán nem az.
  Vannak emberek, akik az élelmiszeripar által 'feljavított' termékeken nőnek fel; akik nem tudják, 
hogy valójában milyen íze van például a fentebb említett nem agyon műtrágyázott, 
és nem mesterséges táptalajban növesztett paradicsomnak.
Vannak emberek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit is esznek tulajdonképpen.

  Rengeteget olvastam a táplálkozással kapcsolatos dolgokról, és az ösztönszerűen bennem volt mindig,
hogy a természetes dolgokat preferáljam a mesterséges dolgokkal szemben. 
Ismereteket gyűjtöttem azokról a vegyületekről, amiket különböző állag, 
íz és tartalomfeljavító eljárások folyamán belekevernek adott élelmiszereinkbe, és amiket és ahogyan az élelmiszergyártók megetetnek velünk.

  Ezen információk mély felháborodást váltottak ki belőlem, aminek az lett a következménye, hogy ráébredtem,
hogy többekkel itt és most az a feladatom, hogy megosszam ezeket Másokkal, 
hogy minél nagyobb körben elinduljon egy olyan fajta tudatosság az étkezés kapcsán, ami megváltoztatja a dolgok eddigi menetét.
  Amikor valaki tudatában van annak, hogy melyik élelmiszercsoportot milyen mesterséges (és általában káros) anyaggal raknak tele, 
akkor jön el az a pont, hogy rendelkezhet a saját Élete/ Egészsége felett. 
Akkor kapja vissza a Szabad Akaratát. Akkor van döntéshelyzetben, hogy igent vagy nemet mond valamire.

  Felhívom a figyelmet olyan kérdésekre, amik eddig esetleg nem, vagy kevés ismeretekkel merültek fel és segítek egyéb alternatívákat felmutatni.
Célomnak tekintem megtalálni az összefüggéseket a gyógyszer-, és élelmiszer-lobbi között, és megosztani ezeket Másokkal. 

Szeretettel: Szeifer Zsanett





Add az iWiW-hezAdd a Facebook-hozAdd a Twitter-hez





Ugrás az oldal tetejére


Cool Text: Logo and Graphics Generator


 

Keresés a honlapon
Language - Sprache

Belépés
Naptár+Névnap
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Névnapi idézetek küldése...

Mini-Chat
Magyaro. hőtérkép
   Hőtérkép
Napi előrejelzés
          Időjárás előrejelzés
Friss Széltérkép
   Széltérkép
Földünk 3D-ben GPS

Copyright Ma a Jövőnkért Team © 2018 | Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva